Champions League: 't is nog niet ge-Dansk!

<p>Foto IV Photography</p>

Nuttige overwinning, vorige zaterdag, tegen Knack dat zijn beste paarden op stal hield. (In Aalst zullen ze die 'geste' allicht grimmig in hun geheugen bijschrijven...) Het werd uiteindelijk – typisch – 'krasselen' tegen een gelegenheidsteam: nuttig, ja, maar geen wedstrijd om vrolijk van te worden!

Komende woensdag kan het echter héél, héél anders worden… Woensdag schrijven we immers een nieuw hoofdstukje in onze Champions League-story. En voor die Champions League halen we graag ons cliché boven: het kan spoken in de STEENGOED Arena!

Spoken dat het hier doet, niet te filmen! Vorig seizoen deelden we hier tot internationale verbazing rake klappen uit aan Europese toppers zoals het trotse Poolse Zaksa Kedzierzyn-Kozle, het Turkse Arkas Izmir en de Russen van Lokomotiv Novosibirsk.

Dit CL-seizoen 2018-19 begonnen we met een enorm pak slaag aan de Poolse landskampioen PGE Skra Belchatow. Maar het kan – helaas – ook in de andere richting spoken... Dat ondervonden we 2 weken geleden tegen Berlin Recycling Volleys toen een nieuwe stunt in de maak leek (matchbal in de 3e set!) maar de wedstrijd helaas tóch nog kantelde. Tjonge.

Na Berlijn dacht iedereen dat het CL-verhaal voor dit jaar over and out was, maar… mathematisch kan het nog! Als in de andere CL-poules her en der in Europa de juiste resultaten vallen, én als – mirakeltje! – in eigen groep Belchatow zwaar onderuit gaat tegen Berlijn, gaan we door! It ain't over till it's over. Het is nog niet afgelopen, nog niet gedaan, nog niet ge-Dansk!

O ja: basisvoorwaarde is uiteraard dat we woensdagavond zélf winnen tegen groepswinnaar Trefl Gdansk. Dáár gaan we eens voor zorgen, zie! Zo'n groepswinnaar (sowieso altijd een 'must see'), da's een uitdaging apart: die lusten we rauw! Als ons publiek – en ons spook! – nog wat willen meewerken… (PiP)

 

Agenda

Woensdag 27 februari, 20u30 VC GREENYARD Maaseik - Trefl GDANSK (POL) - CHL-LR

Zaterdag 16 maart, 20u30 VC GREENYARD Maaseik - Win.QCF(4-5) - PO-F4

Zaterdag 23 maart, 20u30 Knack Roeselare - VC GREENYARD Maaseik - PO-F4

Zaterdag 30 maart, 20u30 VC GREENYARD Maaseik - Win. QCF(3-6) - PO-F4

Zaterdag 6 april, 20u30 Win. QCF(3-6) - VC GREENYARD Maaseik - PO-F4

Zaterdag 13 april, 20u30 VC GREENYARD Maaseik - Knack Roeselare - PO-F4

Vrijdag 19 april, 20u30 Win.QCF(4-5) - VC GREENYARD Maaseik - PO-F4

Koop HIER je toegangskaarten

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2018

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be