Cashless betalen bij VC GREENYARD Maaseik!

Een échte primeur is het niet (de KRC Genk Ladies doen het bijvoorbeeld ook al) maar onze club bewijst met het cashless payment systeem van AlfaZet toch maar weer dat ze niet bang is om mee te surfen op de golven van de technologie: de kortste weg naar de toekomst!

Waar gaat dit over?
'Cashless' (of 'zonder contant geld') is de moderne manier van betalen: vergeet je kleingeld, je bankbriefjes, zelfs je jetons: om in de STEENGOED Arena (Café Touché, AgorA én de Bokkenstal) je consumpties te betalen, zwaai je voortaan gewoon met je clubkaart.

Hoe werkt het?
Simpel: je club- of abonnementskaart bevat een chip. Laad via een van de terminals in de STEENGOED Arena je clubkaart op met het gewenste bedrag. Alles wat je daarna in onze accommodaties koopt, betaal je gewoon door je VC GREENYARD Maaseik-clubkaart even op de betaalterminal te leggen. Het bedrag wordt automatisch afgetrokken van het saldo op je kaart. Op de terminal zie je trouwens hoeveel er daarna nog op je kaart staat.

Wat héb ik eraan?
Cashless betalen biedt heel wat voordelen, voor iedereen.

Time is money: iedereen wil tijdens of na die spannende match snel bediend worden, dat spreekt. Maar ook áchter de toog hebben ze liefst dat het vooruit gaat. Snel en efficiënt afrekenen leidt tot kortere wachttijden: geen gedoe met gepast geld zoeken, wisselgeld bijeenscharrelen, jetons die stomweg ergens op de vloer vallen. Alles wordt nu nóg gemakkelijker. En ook na sluitingstijd loopt alles op wieltjes dankzij het cashless betaalsysteem: de kassa klopt per definitie als een bus; er hoeft niet meer nageteld te worden!

Geen cash in de kassa: wie geen contant geld in de kassa of elders in huis heeft, hoeft zich ook geen zorgen meer te maken over het diefstalrisico!

Foutloos: het cashless betaalsysteem is erg slim: het voorkomt kasverschillen en fouten. Afgelopen met kleine foutjes met wisselgeld: de kassa klopt voor 100%!

Kortom: het cashless betaalsysteem is veilig, handig, eenvoudig, snel en efficiënt. Precies daarom gaan we hiermee aan de slag bij VC GREENYARD Maaseik. Probeer het: het wijst zichzelf uit en het is gemakkelijker dan een mens zich kan voorstellen. (PiP)

 

Agenda

Woensdag 16 oktober, 20u30 VC GREENYARD Maaseik - VBC Waremme  

Zaterdag 19 oktober, 20u30 Tectum Achel - VC GREENYARD Maaseik

Woensdag 23 oktober, 20u30 VC Syneton Duvel Puurs - VC GREENYRD Maaseik (1/8 BK-België)

Zaterdag 26 oktober, 20u30 VC GREENYARD Maaseik - Knack Roeselare

Koop HIER je toegangskaarten

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2020

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments