Bedankt voor 4 fijne jaren, Just!

<p>Foto ZUPP</p>

Nieuws dat stevig binnenkomt bij de Maaseiker volleybalfamilie: Just Dronkers heeft vorige week met gemengde gevoelens zijn appartementje bij de Bospoort opgeruimd en zijn clubauto ingeleverd. We hebben hem dit weekend uitgewuifd, op weg naar het trainingskamp van de Lange Mannen. De zomercampagne met de Nederlandse nationale ploeg wordt voor Just mogelijk het eindstation voor zijn topvolleybal …

Just Dronkers kwam vier jaar geleden over van de Nederlandse topclub Lycurgus Groningen en werd bij GREENYARD Maaseik de onbetwiste organisator van het achterveld. Als hij niet aan het trainen of aan het volleyen was, werkte de gediplomeerde biomedicus ijverig voort aan zijn doctoraatsthesis.

Ook voor Just lag dit coronaseizoen erg moeilijk: zijn vriendin werkt in Groningen, dichtbij maar toch te ver in dit afgelopen penibele jaar.

In Groningen wenkt allicht ook de start van een academische carrière. Just heeft trouwens nooit een geheim gemaakt van deze andere ambitie na of (in een ideale wereld) náást het volleybal. Vandaar dat GREENYARD Maaseik alvast had geanticipeerd op een mogelijk afscheid door met de jonge belofte Martin Perin een volwaardige opvolger aan te trekken.

Just droeg de voorbije vier jaar in Maaseik een stevig steentje bij tot de puike resultaten van onze club, bekroond met een supercup, twee landstitels en enkele onvergetelijke Europese prestaties. Een gedreven, gefocuste, correcte en fidele kerel, door supportersclub Sterk Es Eik gelauwerd met de Bronzen Schoen voor seizoen 19-20.

Bedankt voor die vier fijne jaren in onze club, Just! Zon op je pad in alles wat de toekomst brengt!

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2020

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be