Ambiance in de STEENGOED Arena

Gisteravond, woensdag 3 april: veel meer volk dan gebruikelijk voor een doordeweekse thuismatch van GREENYARD Maaseik. Meer decibels. Zelfs meer ambiance! Wat was er aan de hand?

Tja, de STEENGOED Arena was even 'uitgeleend' aan Ladies in Black Aachen.

Aachen (Aken, Aix-la-Chapelle), het drielandenpunt van België, Nederland en Duitsland, 250.000 inwoners, heeft een damesteam in de hoogste Duitse volleybalklasse. Een middenmoter met Duitse, Amerikaanse, Nederlandse, Belgische en Zwitserse profspeelsters. Er zijn in Aken allicht enkele sporthallen te vinden, maar geen enkele voldoet aan de strengere normen vanaf de kwartfinales van de Duitse 'Pokal'. Stel je voor…

Geen nood, zeggen ze in Aken: zij rijden met héél hun ruime aanhang gezwind die 50 km naar buurstadje Maaseik. De STEENGOED Arena was omgetoverd tot hun eigen hal: de ledboarding aangepast, zelfs hun eigen net en eigen scheidsrechterstoel (met reclame) hadden ze meegebracht!

En ambiance! Zelden meegemaakt op een volleybalwedstrijd. Inclusief het onmisbare standje met braadworsten!

O ja: de Ladies in Black gingen onderuit met 2-3. Nu moeten ze zaterdag voor een beslissende derde wedstrijd nog eens opnieuw helemaal naar Dresden (650 km heen, 650 km terug; waar klagen wij in België eigenlijk over?)

Wij duimen voor de Ladies, want dan komen ze voor hun halve finales waarschijnlijk nog eens opnieuw naar Maaseik... En die ambiance, die wil je niet missen!

Maar nu eerst focussen op onze eigen play-offs! Zaterdag naar Aalst. Da's gelukkig niet zo ver als Dresden. (PiP)

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2018

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments