Als je denkt dat je álles al gezien hebt …

<p>Foto ZUPP</p>

"In volleybal is en blijft alles mogelijk. Als je denkt dat je álles al gezien hebt, loert er altijd wel een half mirakel achter de hoek." Dat waren mijn eigen woorden in mijn cursiefje vóór de match tegen Zenit.

Enig profetisch gehalte, blijkbaar, maar … er loerden niet één maar twéé halve mirakels achter de hoek. Dat laatste schamele puntje voor de stunt van het jaar geraakte niet op het scorebord door een tweede (halvelings aangekondigd) mirakel: "klasbakken die aan het einde van zo'n golden set nog een straffe stoot achter de hand hebben."

Misschien zou ik beter geen voorbeschouwingen meer schrijven, want in dat artikel stond bovendien ook nog: "Normaal doen onze supporters ons méér dan een paar percentjes boven onszelf uitstijgen. Die wisselwerking missen we allemaal." Inderdaad. We hebben onze supporters gemist: zij hadden ons geweldige team héél zeker over die fatale laatste minuten getild.

De hele Zenit-delegatie, vijf minuten eerder nog perte totale én total loss naar huis gespeeld, murw van een indrukwekkende demonstratie van champagnevolleybal, begreep zelf ook niet hoe hun allerlaatste stuiptrekking na een pak slaag volstond voor de finale. Ja, het leven is soms niet eerlijk.

Het resultaat staat er, de ontgoocheling is immens, maar het leven gaat voort. En ook de competitie gaat voort. Wij moeten vooral proberen het positieve aspect te onthouden van dat "onvergetelijke souvenir" dat ons team ons heeft bezorgd. Jawel, de ontknoping was uiteindelijk dramatisch, maar hey, mannen, het blijft hoe dan ook een ongelofelijk sterke en unieke prestatie die jullie hebben neergezet over 95% van de twee wedstrijden! Daar kan en mag je op voortbouwen!

Zondagavond om 18 uur beginnen we er weer aan. Dan komt een andere topper op bezoek. (PiP)

Live, via de volgende link: livescore | livestream & op Telenet / Proximus / VOO (Sport)

Agenda

Zondag 7 maart, 18u00 VC GREENYARD Maaseik - Knack Roeselare

Woensdag 10 maart, 20u30 BDO Haasrode Leuven - VC GREENYARD Maaseik

Zaterdag 13 maart, 20u30 VC GREENYARD Maaseik - BDO Haasrode Leuven

Zaterdag 20 maart, 20u30 Knack Roeselare - VC GREENYARD Maaseik

Zaterdag 27 maart, 20u30 VC GREENYARD Maaseik - Decospan Menen

*Omwille van COVID-19 zijn de thuiswedstrijden NIET toegankelijk voor derden !!!

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2021

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments