Allen daarheen? Niks van!

<p>Foto Patrick Martens</p>

Vorige zaterdag waren we nog gematigd enthousiast: volleybal in een grote lege hal, thuis te volgen via livestream, dat bleek nog behoorlijk mee te vallen. Maar dát was dan wel dé topper, met alle bijbehorende spanning, beleving en peper.

Woensdagavond zaten we opnieuw thuis te kijken. Een enthousiast Caruur Gent legde ons het vuur aan de schenen en ook Jos Franssen pompte de vlam erin. Maar thuis voor de buis doet die kille en stille leegte in onze vertrouwde STEENGOED Arena je toch wel naar adem happen. We betrapten onszelf af en toe zelfs op een geeuw, sorry daarvoor.

Maar "het is wat het is" en we moeten voort, nog een tijdje door die zure appel bijten. Zaterdag treedt GREENYARD Maaseik opnieuw thuis aan, nu tegen BDO Haasrode-Leuven. Alle respect voor Gent, maar voor de Brabanders gaan we toch nog ietsje meer op het puntje van onze stoel zitten.

Coach Kris Eyckmans bouwt jaar na jaar kundig en geduldig verder aan zijn team. Op zo'n dag dat alles in de juiste plooi valt, kan deze subtopper élke topper een peer stoven. Voeg daarbij de Maaseik-connectie: Berre Peters, Simon Peeters, Seppe Baetens, Lienert Cosemans en Gert Van Walle vinden blindelings de weg naar en in de STEENGOED Arena, en ze hebben elk wel een reden om hier nog eens te schitteren.

Haasrode-Leuven had enkele weken geleden weinig verhaal tegen Roeselare, nam daarna thuis revanche op Achel en blokte woensdagavond Menen af dat nochtans verrassend sterk aan deze competitie is begonnen. Met nog een inhaalwedstrijd tegen Waremme tegoed, wenkt voor de Leuvenaars een virtuele derde plaats in de tussentijdse rangschikking.

We zijn dus gewaarschuwd en we zouden onze supporters goed kunnen gebruiken. "Allen daarheen", wilden we graag roepen en schrijven. Maar dat is dus voor later, helaas … Zaterdagavond volgen we dus opnieuw de livestream, want mijn kleine teen voorspelt vuurwerk! (PiP).

Livescore/stream, via de volgende link: score | stream.

Agenda

Zaterdag 7 november, 20u30 VC GREENYARD Maaseik - BDO Haasrode Leuven livescore | livestream

Dinsdag 10 november, 19u00 VC GREENYARD Maaseik - Chaumont VB 52 (FRA)

Zaterdag 14 november, 20u30 VC GREENYARD Maaseik - VBC Waremme

Woensdag 18 november, 19u00 Chaumont VB52 (FRA) - VC GREENYARD Maaseik

*Omwille van COVID-19 zijn de thuiswedstrijden NIET toegankelijk voor derden !!!

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2021

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be