Aartsmoeilijke verplaatsing van NOLIKO Maaseik naar de ‘Hel van Mjiende’

<p>Foto Bart Vandenbroucke</p>

Komende week wacht de Maaslanders een aartsmoeilijk parcours. Twee keer in vier dagen moet de verre verplaatsing worden gemaakt naar de andere kant van het land. Zaterdag worden onze mannen in Schiervelde verwacht, maar komende woensdag is evenmin ‘kattepis’, want het reisje naar de geladen sfeer van de Vaubanhal aan de Leie is absoluut geen cadeau.

In het prille begin van het seizoen liepen de Knapkoekers er met de neus tegen de deur en mochten toen puntenloos terugkeren uit de ‘Hel van Mjiende’. Een drama leek toen in de maak toen ook nog eens Waremme kwam winnen in de STEENGOED Arena. Maar dan plots startte de diesel van Joel Banks en tot op heden is deze trein nog verre van tot stilstand gekomen.

Par-ky Menen heeft een neus voor jonge beloftevolle talenten, maar ook de ‘oldies’ vechten voor elke scalp. Het team van Radko Peris legde een uitstekend parcours af in de eerste seizoenshelft, want ook Knack Roeselare moest in het zand bijten bij deze grensploeg. In de Europese Challenge Cup wisten zij knap door te dringen tot in de kwartfinales.

Uitblinkers Gorski en Winkelmuller en maten, aangevuurd door een hevig thuispubliek zullen er alles aan doen om de Maaslanders het vuur aan de schenen te leggen. Ook speelt er nog enige revanche mee, want in de Play-Offs 1 verloor NOLIKO Maaseik van Guibertin. En bij de Meense supporters werd daar meteen een manoeuvre achter vermoed om Menen of Aalst buitenspel te zetten voor de Final4. Klinkklare onzin natuurlijk, maar elke droge strohalm lijkt er voldoende om een stokebrandje te organiseren.

Bijgevolg een interessante uitwedstrijd om te volgen komende woensdag. (jru)

 

Agenda

Woensdag 4 april, 20u30 Par-Ky Menen - NOLIKO Maaseik

Zaterdag 7 april, 20u30 Knack Roeselare - NOLIKO Maaseik

Woensdag 11 april, 20u30 NOLIKO Maaseik - Par-Ky Menen

Zaterdag 14 april, 20u30 Lindemans Aalst - NOLIKO Maaseik

Voor tickets klik HIER

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2018

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be