101 goede redenen voor een transfer naar Maaseik…

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Zie onze nieuwe speler Rasmus Nielsen voorzichtig staan glunderen. Het is ook voor hém voorlopig moeilijk te voorspellen hoe zijn sportieve avontuur bij volleybalclub GREENYARD Maaseik zal aflopen, maar onze Deen uit het landelijke fiets- en waterland Denemarken zal zich alvast snel thuis voelen in zijn nieuwe stekje.

Hotel De Spaenjerd heeft immers een unieke ligging op de oever van de Maas, op wandelafstand van Maaseik, vlak naast de jachthaven, met directe toegang tot het fietsroutenetwerk van Fietsparadijs Limburg, en met voor de deur de overzetboot naar het Nederlandse Ohé en Laak (ja, zo heet dat idyllische gehucht aan de overkant). Een aparte mix van natuur, rust en gezellige drukte.

Al bijna 10 jaar rekent onze volleybalclub op Marian en Jos van De Spaenjerd om onze jonkies een prima logies te verschaffen in hun studio's of appartementen. En ook onze tegenstanders in de Champions League worden steevast naar De Spaenjerd of naar hun andere Maashotel De Maaskant geloodst. Ja, zo'n volleybalprof zou het véél en véél slechter kunnen treffen...

Heel wat goede redenen voor een transfer naar Maaseik, maar laten we wél wezen: de prioriteit voor de Deense international Rasmus Nielsen ligt natuurlijk bij volleybal: proberen een basisstek af te dwingen bij de kampioen van België én voor het eerst in zijn carrière proeven van de Champions League, de unieke meerwaarde van de Belgische topteams!

Rasmus Nielsen (22/5/1994, 1m98) begon te volleyen in zijn geboortestad Odense, speelde later twee jaar bij Middelfart (eveneens in Denemarken) en begon op zijn 21e in Waremme (of Borgworm als je wil) aan zijn internationale avontuur. De volgende stap was Italië, eerst bij Power Volley Milano en daarna bij Globo Banca Popolare del Frusinate Sora. Sora eindigde in het voorbije seizoen 9e in de Italiaanse Serie A, vlak vóór Ravenna met 'onze' Pieter Verhees en Kamil Rychlicki.

Bij GREENYARD Maaseik mag Rasmus voor de receptie-hoek de strijd aangaan met Jelte Maan, Simon Peeters en Jonas Kvalen. Good luck, allemaal. Wij zijn benieuwd! (PiP)

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2020

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be