NIES Zoé, Pupil van de match zaterdag in de STEENGOED Arena

Hallo, ik ben de allerlaatste “pupil van de match” dit seizoen. Mijn naam is ZOÉ NIES.

Ik woon in Neeroeteren en ben 8 jaar oud. Ik weeg 26 kilogram en ben 1,33 meter groot.

Mijn 6-jarig jonger zusje Merel speelt ook volleybal. Volleybal, dansen, trampoline springen en lezen zijn mijn hobby’s. Mijn hondje is al 12 jaar oud.

Ik loop school in het Gemeenschapsonderwijs “De Springplank” in Neeroeteren. In het 3de leerjaar bij juffrouw Claudia verblijven 14 leerlingen. Schoonschrift doe ik het liefst, maar taal ligt me ietsje minder.

Ik kan wel elke dag poffertjes eten, prei laat ik gewoonweg staan. “De wilde heks” is mijn favoriete boek, maar ik vind het wel een beetje eng. Als ik TV kijk, geef mij dan maar “The Minions.”

Weet je welke NOLIKO Maaseik spelers ik al ken ? Jelte Maan, Michiel Ahyi en Jolan Cox. Het allerliefste zou ik het terrein betreden met Jelte Maan.

Martin wou graag weten hoe ik terechtgekomen ben bij NOLIKO Maaseik. Wel, Margot Leenders, dochter van Dieter en Barbara, is mij beste vriendin. Samen zijn we in het 3de kleuterklasje gestart bij de mini’s.

Wil je mij aan het werk zien en een spannende volleybalavond beleven, kom dan zaterdagavond naar de STEENGOED Arena. Want dan gaat NOLIKO Maaseik winnen tegen Knack Roeselare.

See you !!!!!

Groetjes, Zoé

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2020

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be