Laure NEEL, Pupil van de Match, woensdag in de STEENGOED Arena

Hoi, mijn naam is Laure NEEL, en woensdag ben ik ‘Pupil van de Match’. Ik ben 8 jaar en ben 1m49 groot. Mijn gewicht is 42kg.

Mijn hobby's zijn volleybal en dansen bij Be-Urban. Ik heb een broer, Sam. Hij is 11 jaar en speelt ook volleybal bij de jongens U15C van VC GREENYARD Maaseik.

Naar school ga ik bij de Boomgaard. In het derde leerjaar bij juf Sofie zitten we met 20 leerlingen in de klas. De leukste vakken zijn knutselen en turnen, taal doe ik niet zo graag. Meestal ga ik met de fiets naar school.

Mijn lievelingseten zijn natuurlijk frietjes, groentjes eet ik niet zo graag.

Op TV kijk ik graag naar huize herrie en Henry Danger. Wolfje weerwolfje vind ik een hele leuke film. Ik kan uren lezen in een "dagboek van een muts".

Sinds januari 2018 speel ik volleybal. Ik zag mijn broer vaak spelen en het begon zo ook bij mij te kriebelen om te gaan volleyballen.

Van de A-ploeg ken ik verschillende spelers, je vindt me geregeld naast het veld als ballenmeisje. Zo zijn er Jelte Maan, Seppe Baetens en Just Dronkers. Ook Andri Aganits en Robert Wojcik ken ik want hun partners zijn mijn trainsters bij de preminiemen!

Graag zou ik woensdag het veld betreden met Seppe Baetens.

Tot woensdag, groetjes, Laure

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2020

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments