GOYENS Ans, Pupil van de match zaterdag in de STEENGOED Arena

Hallo, ik heet ANS GOYENS, ben 9 jaar oud en dochter van Dirk en Liesbeth.

1,44 meter groot en mijn gewicht bedraagt 25 kg. Buiten mijn grootste passie “volleybal” ga ik wekelijks naar de Roodkapjes en volg ik dansles bij Be Urban. Dictie volg ik ook. Mijn jongere zus Annette is 7 jaar oud. Ook volleybalt ze bij de mini’s 2 en danst ze bij Be Urban.

Mijn school heet SBS De Boomgaard. Ik volg les in 4D. We zitten met 25 leerlingen in de klas. Mijn juffrouwen heten Silvie de la Haye en Marina Schroyen, beiden hele toffe ! Het allerliefste knutsel ik ( ben een hele creatieve ). Ik hoop altijd dat de rekenles vlug voorbij is. Vermits ik vlak achter de school woon, kan ik best te voet gaan.

Mijn favoriete eten is spaghetti. Rode kool daarentegen moet je mij zomin mogelijk voorzeten. Ik kijk regelmatig naar “De Elfenheuvel” op TV. Mijn mooiste film blijf nog altijd “Helden.” Sjakie en de Chocoladefabriek is het knapste boek dat ik ooit gelezen heb.

Mijn vake, Theo Goyens, is altijd ploegbegeleider van het A-team geweest en mijn papa speler bij de B-ploeg. Van daar heb ik de volleybalgenen gekregen.

Ik wil dolgraag met Jelte het plein betreden – hij is een beetje familie van mij. Hij is getrouwd met Anneleen Goyens. Mijn trainsters Lauren en Kariin zijn de vriendinnen van A-ploeg spelers Wojcik en Aganits.

Ik nodig hierbij iedereen uit om aanstaande zaterdagavond voor zowel de ploeg als voor mij te komen supporteren, want we spelen tegen Roeselare.

(mc)

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2021

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be