GameSet24U, sportief genieten en twee goede doelen steunen.

NOLIKO Maaseik en TC Maaseik slaan de handen weer in elkaar. Een weekendje sporten ten voordele van twee goede doelen en van de jeugdwerking van beide clubs.

Dit jaar zijn de goede doelen waarvoor we sporten 'Zorghoeve Sint-Jansberg VZW' (http://www.zorghoeve-sintjansberg.be/) en 'Bone4Kids' (http://www.bone4kids.be/nl).

Wat staat er op het programma... Vrijdagavond... Tennis is in de lead, een wedstrijdje spelen, en daarna een lekker pintje drinken of een glaasje wijn. Lekker genieten van de sfeer op TCM-Maaseik...

Zaterdag, begint met
wandelen voor het goede doel, 6KM door de stad of 12KM op de buiten. Fijn wandelen langs de Maas en door Aldeneik... en onderweg een wafeltje, een lekker glaasje wijn, een klein hapje, dat is mooi meegenomen.

En al dat sporten, vrijdag en zaterdag samen, voor maar 10 euro, met hier en daar nog een hapje of een drankje erbij ... en daarmee steun je dan ook nog het goede doel!

Na de middag dan ga ik lekker sporten en/of uitrusten en iets drinken in de LOTTO Dôme van NOLIKO Maaseik, volleybal spelen, Hip hop dansen met Be Urban, de kids zich laten amuseren met een laser-game.

En 's avonds BBQ'en aan de LOTTO Dôme AgorA voor 12 euro. Een lekkere BBQ en gezellige avond in het BBQ-dorp met optreden van de PGB-band en van zanger Jordy. Gezellig genieten van mooie muziek, een lekker glaasje, ...

Doe met ons mee...

Voor meer info en inschrijven kijk op GameSet24u.be

Tot vrijdag en zaterdag !

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2020

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments