Fien CAENEN, Pupil van de match zaterdag in de STEENGOED Arena

Hallo, mijn naam is FIEN CAENEN, ik ben de “pupil van de match” van aanstaande zaterdag tegen concurrent Aalst.

Ik meet 1m46, mijn gewicht bedraagt 32 kg en mijn leeftijd telt 9 lentes.

Mijn hobby’s bestaan uit: volleybal, tennis, bootcamp. Ook volg ik muziekschool en ga ik wekelijks naar de Roodkapjes. Mijn zusje Emma is 6 jaar oud en speelt volleybal bij mini’s 2, Janne is 4 jaar oud en speelt bij mini’s 1.

Zal ik je eens leren kennismaken met mijn huisdieren ? Puck en Boris zijn onze katten. Jeanien en Fransien, zo heten de 2 konijnen. Oh ja, ook nog 2 kippen: Lara en Klara.

Ik ga naar school in de Boomgaard. In de 3de klas zul je mij aantreffen, samen met nog 18 leerlingen. Juf Annelies is best een hele toffe hoor! Turnen en rekenen doe ik het liefst. Het minst leuke leervak vind ik taal en spelling.

Mijn favoriete eten is lasagne. Pannenkoeken moet je me echt niet voorzetten hoor.

Like Me en Nachtwacht zijn hele toffe TV programma’s. Het mooiste leesboek vind ik nog altijd Harry Potter.

Mijn mama was vroeger al lid van VC GREENYARD, net als mijn ooms en bomma. Momenteel speel ik samen met mijn 2 zusjes, 2 nichtjes en 2 neefjes bij de club. Ook ome Stef en bomma Carole zijn heel actief de volleybalfamilie.

Ik ken al veel A-spelers: Jelte Maan, Robert Wojcik ( de verloofde van mijn toptrainster Lauren), André Aganits (de vriend van mijn andere toptrainster Kariin), Simon Peeters en Stef Van Heyste. Ik zou graag het veld betreden met Simon Peeters. Omdat ik het leuk vind dat hij al eens naar een wedstrijd van mijn ploeg komt kijken.

Robert en Andri komen ook wel eens kijken naar de training of een wedstrijd, maar ik heb een beetje schrik om Engels te praten.

Tot zaterdag.

Groetjes, Fien. (mc)

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2020

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be