EXELMANS Jerom, Pupil van de match zaterdag in de STEENGOED Arena

Hallo, bij de wedstrijd van aanstaande zaterdag om 19 uur, ben ik de “pupil van de wedstrijd.” Mijn naam is JEROM EXELMANS en ik woon in Maaseik.

1,46 meter ben ik groot en mijn gewicht bedraagt 34 kilogram. Buiten mijn grote passie volleybal, doe ik nog aan tennis, judo en dictie. Dus, krijg maar geen ruzie met mij !!!! 

Ik word zondag 9 jaar. Daarom alleen al wil ik dat NOLIKO Maaseik wint. Mijn grote broer Wannes, die 10 jaar oud is, treed in mijn sporen. Hij doet ook aan volleybal en tennis.

De Boomgaard, zo heet mijn school. Ik zit in de 4de klas bij juffrouw Reinhilde. We zijn met 20 leerlingen. Een mooi aantal. Als de juf taalles geeft, zit ik op het puntje van mijn stoel. Rekenen daarentegen boeit me ietsje minder.

Mijn lievelingseten (je gelooft het misschien niet) is “witte chocolade.” Die van Martin trouwens ook. Geen kaas alstublieft !!!!

Mijn mooiste film heet “Rogue one.” De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen is een waanzinnig knap boek.

Mijn hele familie is een volleybalfamilie (de Beendersen). Ik ken bijna elke speler, maar mijn favoriet is toch wel Jelte Maan. Met hem wil ik dolgraag het plein betreden.

Tot zaterdag !!!

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2020

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be