Voorstelling

Woord van de voorzitter

Beste NOLIKO-vrienden,
Beste volleyballiefhebbers,

We staan alweer voor een nieuw seizoen en ik vraag mij soms af of het een uitdaging is of een frustratie dat we de laatste jaren telkens opnieuw moeten beginnen. Laat het ons bij een uitdaging houden, maar dit jaar toch wel een hele grote uitdaging want zowel aan de sportieve zijde als op vlak van sponsoring zal er weer heel wat veranderen.

Om begrijpelijke redenen haakt de firma LECOT-RAEDSCHELDERS af als shirtsponsor en ook voor onze sporthal komt er een nieuwe naam. De Nationale Loterij heeft ervoor gekozen om het volleybal, zoals in andere sporten, niet meer rechtstreeks aan de clubs maar via de liga te sponsoren. Maar niet getreurd want we komen er niet slechter uit. Het betekent wel dat onze vertrouwde LOTTO Dôme een nieuwe naam krijgt… wat vinden jullie van STEENGOED Arena? We zijn het bedrijf STEENGOED Projecten erg erkentelijk dat zij hun naam voor langere tijd aan onze sporthal willen verbinden. Laten we het houden bij hun slogan “iedereen wint met grind“.

Ook krijgen we nieuwe sportkledij. Na 19j verdwijnt ook NIKE. ERREA, een Italiaanse specialist in volleyuitrusting is hier onze nieuwe partner.

Dankzij de leden van onze raad van bestuur hebben we heel wat sponsors bijgekregen zodat er duidelijk een nieuwe wind zal waaien. Je zal het zeker merken aan de nieuwe stijl van de spelersuitrusting. Dit is natuurlijk erg belangrijk voor onze sportieve staf die maar erg blij is dat we ons budget toch met veel inspanningen in evenwicht hebben gekregen.

Het was voor Wout Wijsmans een hele opgave om samen met Joel Banks, die ondertussen doorgegroeid is naar hoofdcoach, zo maar even 10 nieuwe spelers in te passen. Het lijkt op het eerste zicht jammer dat Castellani niet kon of wilde blijven. Wij begrijpen zeker dat hij verkoos, na zovele jaren Europa, dichter bij huis te gaan werken, maar met Joel hebben we een gedegen opvolger.

Wij hebben zeker de laatste twee seizoenen onze doelstellingen gehaald. Beide finales, zowel de beker van België als de play-offs.

In de sport moet we durven aanvaarden dat er sterkere ploegen meestrijden en dat andere clubs erin slagen om een groter budget bij elkaar te krijgen. Anders ga je de club in nesten werken en dat willen we niet.

Maar de toekomst ligt voor ons. We kijken dan ook vooruit. Met Joel hebben we terug, ondanks zijn Engelse naam en afkomst, iemand van de eigen streek die onze club inmiddels door en door kent. We zijn ervan overtuigd dat onze sportieve staf van de ploeg een sterk geheel zal maken. En wat willen we? Terug het hoogst haalbare… bekerfinale, finale van de play-off’s en een sterke goede Europese campagne.

Verder wil ik onze trouwe sponsors, met NOLIKO voorop, van harte danken voor het vertrouwen en de goede samenwerking. En onze nieuwe heet ik welkom in onze familie. Wij zullen de gelden die zij investeren goed besteden om een zo goed mogelijk resultaat te behalen.

De vele trouwe supporters, seathouders en zakenvrienden beloof ik een sterk seizoen. We beginnen er vroeger aan dan gebruikelijk zodat de ploegen wat meer tijd en ruimte krijgen op de competitie en vooral de play-off ’s rustiger af te werken.

Geniet van het volleybal en tot in de STEENGOED Arena.

Mathi Raedschelders
Voorzitter NOLIKO Maaseik 

 

Woord van de burgemeester

Beste volleyballiefhebbers,

Als stadsbestuur van Maaseik zijn we steeds trots geweest op de sportieve prestaties van onze sportclubs.

Het getuigt van een gedegen sportbeleid dat kansen biedt aan zoveel vrijwilligers, beroepsspelers of supporters om hun hobby of ontspanning op een zo aangenaam mogelijke wijze uit te oefenen.

Die goede naam als uitmuntende sportgemeente willen wij iedere dag alle eer aandoen. Volleybalclub NOLIKO MAASEIK is daarvoor een uitstekende ambassadeur! Reeds gedurende vele jaren prijken verschillende titels in hun blazoen.

Vorig seizoen werden zij nog knap vice-kampioen en speelden ze de Belgische bekerfinale.

We kijken nu met grote verwachting uit naar het nieuwe dreamteam dat Wout Wijsmans samen met hoofdcoach Joël Banks heeft opgebouwd. Heel speciaal is daarbij de intrede van Belgische spelers als Jolan Cox, Stef Van Heyste, Sebastien Dumont en jeugdtalent Berre Peters.

Dit nieuwe NOLIKO Maaseik zal zeker van zich doen horen. Ze zijn het verplicht aan hun trouwe supporters en sponsors die hun vertrouwen weer hernieuwd hebben en uitkijken naar een fantastisch seizoen.

De clubleiding, de spelers en de vele vrijwilligers zullen deze ploeg zeker stuwen naar nieuwe successen.

Een goed management, gestoeld op ervaring en kennis, zal mee instaan om van het nieuwe seizoen een niet te vergeten episode te maken in de clubgeschiedenis.

NOLIKO Maaseik en het stadsbestuur hebben samen neen naam hoog te houden die overal te lande en buiten de landsgrenzen respect en bewondering afdwingt.

Het promotioneel samenwerkingsverband tussen stad en club kan de symbiose tussen beide partijen enkel maar versterken.

Als burgemeester van Maaseik wens ik iedereen een sportief hoogstaand en succesrijk volleybalseizoen.

Jan Creemers
Burgemeester 

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2018

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments