BEENDERS Elien, Pupil van de match dinsdag in de STEENGOED Arena

Hei, ik ben de PUPIL VAN DE MATCH gedurende de Europese wedstrijd tegen de Italianen van Trentino. Mijn naam is ELIEN BEENDERS.

Ik ben 8 jaar oud, meet 131 cm en mijn gewicht bedraagt 29 kilogram. Volleybal is mijn grootste passie. Mijn papa heeft ook de jeugdreeksen afgewerkt en is voor mij ook een topspeler, nog steeds. Daarbuiten zijn mijn overige hobby’s: ballet en gitaar. Tijdens het weekend mag ik mij uitleven bij de Roodkapjes.

2 zussen heb ik nog: Marie, is 6 jaar oud en speelt bij de mini’s. Julie is 2 jaar oud. “De Boomgaard”, zo heet mijn school. Mijn klas, 3A, telt 23 leerlingen. Mijn juf, Sofie Ritzen, vind ik een hele toffe. Eender welk leervak vind ik tof. Maar rekenen en schrift staan bovenaan mijn lijst. 2 dagen ga ik met de fiets naar school, de andere dagen per taxi !!!!!!!

Ik kan elke dag pannenkoeken eten, gewoon heerlijk ! Mij mag je gewoon alle eten voorzetten, Toch gemakkelijk, niet ?

Ketnet is mijn favoriete TV-zender. 1 Film springt eruit, namelijk “ Meester Kikker.” Jeronimo en Thea Stilton kan ik uren lezen.

Door mijn papa en bompa kom ik terecht bij de beste volleybalclub. Ik zou dolgraag het terrein betreden met mijn idool en kapitein “Jelte Maan.”

Kom zeker het NOLIKO-team (en ook mij ) aanmoedigen dinsdagavond.

Groetjes, Elien

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2020

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments