Restaurantdag

Restaurantdag VC GREENYARD Maaseik - Zondag 17 februari 2019

Op zondag 17 februari 2019 organiseert VC GREENYARD Maaseik-Jeugd haar jaarlijkse restaurantdag in de STEENGOED Arena AgorA.
 

Onze restaurantdag is elk jaar een gezellige activiteit waarbij we proberen om voor ieder een aangename restaurantervaring te bezorgen en dit binnen het kader van onze club. Wij proberen hierbij een mooie variatie aan gerechten aan te bieden. Bonus dit jaar is dat voor elke ingeschreven hoofdschotel (volwassene of kind) U er een toegangskaart bij krijgt voor de wedstrijd op 17 februari om 15u tegen VBC Waremme. Zo kan U na het eten 's middags, of voor het eten 's avonds nog genieten van een mooi stukje sport in de STEENGOED Arena. De restaurantdag levert tevens een belangrijke financiële bijdrage aan de jeugdwerking van VC GREENYARD Maaseik.

Verder hebben we nog een klein spelelement ingebracht :
De speler van VC GREENYARD Maaseik met de meest verkochte hoofdschotels maakt kans op een hoofdtelefoon. Door bij de digitale inschrijving een speler uit de lijst te selecteren, of door de naam van een speler op de inschrijvingsformulieren te noteren kent U de punten aan die betreffende speler toe. De punten worden samengeteld per woonadres (lees woonadres gezin). De winnaar wordt binnen twee weken na de restaurantdag bekend gemaakt.

Inschrijven kan via het digitaal formulier op deze pagina vóór 14 februari.

We hopen U op 17 februari te mogen verwelkomen.

 

Sportieve groeten,

Het Jeugdbestuur.

 

Inschrijvingsformulier

zondag 17 februari 2019

Hieronder vind je het inschrijvingsformulier voor de restaurantdag 2019.

Elke bestelde hoofdschotel (volwassene/kind) geeft recht op één toegangsticket voor de wedstrijd VC GREENYARD Maaseik - VBC Waremme op de dag van de restaurantdag 17-02-2019 om 15:00. Dit wordt uitgedeeld op de dag zelf aan de kassa van de restaurantdag (voor de eters van de avondshift zal deze kassa er ook al zijn voor de wedstrijd).

Graag je persoonlijke gegevens invullen, het gewenste uur opgeven en vervolgens het juiste aantal bij de gewenste menu's opgeven (alle hoofdmenu's worden geserveerd met frietjes).

Tot slot dien je een code in te vullen en je bestelling te bevestigen. Indien je e-mail adres correct is, ontvang je van ons een mailtje met als bijlage je bestelling. Dit document is eveneens je bewijs van inschrijving. Vergeet het niet mee te nemen tijdens je bezoek aan de restaurantdag op zondag 17 februari 2019.

Het correcte totaalbedrag wordt via een aparte mail zo snel mogelijk naar U doorgestuurd...

Heb je nog vragen, stuur ze door naar jeugd@vcgreenyardmaaseik.be en we beantwoorden deze zo snel mogelijk.

Bij voorbaat dank voor uw inschrijving.

VC GREENYARD Maaseik Jeugd

De speler van VC GREENYARD Maaseik met de meest verkochte hoofdschotels maakt kans op een hoofdtelefoon. Door hier een speler uit de lijst te selecteren kent U de punten aan die betreffende speler toe. De punten worden samengeteld per woonadres (lees woonadres gezin).
Menu

 

Kindermenu's

 

Nagerecht

(ijs ter plaatse te bestellen)

OPGELET! U krijgt na het indienen zo spoedig mogelijk een mail met het correcte bedrag.

Gelieve het totaal bedrag uiterlijk 13 februari 2019 over te schrijven op bankrekening nr IBAN BE33 0011 0507 7146 - VC GREENYARD Maaseik Jeugd met vermelding van de unieke code die u vindt in het bevestigingsformulier dat u per e-mail wordt toegestuurd.

CAPTCHA
Gelieve onderstaande code in te geven om de website te vrijwaren van mogelijke spam-inzendingen.
Beeld-CAPTCHA
Vul de karakters in getoond in de afbeelding.
Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2018

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be