AANDEKERK Cas, Pupil van de match woensdag in de STEENGOED Arena

Hallo, mijn naam is CAS AANDEKERK.

Ik ben de “pupil van de match” van aanstaande woensdag. Want dan speelt VC GREENYARD Maaseik thuis voor de beker tegen Haasrode Leuven. Vanaf 19 uur ben ik te bewonderen tussen de spelers.

Ik ben 8 jaar, meet 1,40 meter en mijn gewicht bedraagt 35 kilogram. Mijn grootste passie is natuurlijk volleybal en daarna de scouts. Hein, mijn jongere broer, is 5 jaar oud. Ook hij speelt al volleybal en houdt van zwemmen. Charlie is de naam van mijn hond.

“De Twinkelaar”, zo heet mijn school in Elen. Ik zit in de 3de klas, we zijn met 27 leerlingen. Juf Leandra vind ik een hele toffe. WO doe ik niet graag. Ik wil elke week gaan zwemmen ( mijn lievelingsvak). Vermits ik een sportieve kerel ben, probeer ik zoveel mogelijk met de fiets naar school te gaan.

Mijn favoriete eten is “vogelnestje” en dan nog het liefst als mijn bomma dit gerecht klaarmaak. Gewoonweg smullen !!! Zet me geen witloof voor, want dat laat ik staan. Als ik voor TV zit kijk ik gegarandeerd naar De Thundermans. Zo niet verslind ik boeken van Geronimo Stilton.

Martin vroeg mij hoe ik bij VC GREENYARD Maaseik terechtgekomen was. Wel, mijn vriend Maarten traint daar ook. En hij vroeg of ik mee wilde komen. Ik heb er nog geen seconde spijt van gehad.

Doordat ik pas in september instapte, ken ik nog geen A-spelers. Maar toch wil ik het speelveld betreden met JOLAN COX, mijn volleybalvoorbeeld.

Zo, tot woensdagavond.

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2020

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be