29-09-2012 : H04 - gew. scholieren heren A : NOLIKO Maaseik - MAVO Dilsen-Stokkem

We moesten om 14h00 in de zaal zijn, want de wedstrijd begon om 15h00.

Wij hadden al tegen MAVO Dilsen-Stokkem een oefenwedstrijd gespeeld, tijdens mijn vakantie in Frankrijk. Die wedstrijd had Noliko nipt verloren. We wilden dus revanche.

Eerste set: We speelden met: Jarne , Cédric, Bram, Lode , Maarten Vrolijks en Jordi. Er zijn 2 wissels gebeurd, Maarten Verheij voor Jarne en Toon voor Bram. De wedstrijd liep gelijk op, maar toen kwamen we in ons ritme en liepen we uit. Deze set hebben wij goed gespeeld en daarom wonnen wij met 25 - 13.

 

Tweede set: We speelden met: Tim, Cédric, Bram , Lode, Maarten Verheij en Jordi. Hier hebben wij ook 2 wissels gehad, namelijk : Maarten Vrolijks voor
Tim en Toon voor Cédric. Onze opslagen gingen iets minder, en daarom werd het uiteindelijk 25 - 17.

 

Derde set: We speelden met: Jarne, Toon, Bram, Tim, Maarten Vrolijks en Stijn. In deze set zijn er 3 wissels gebeurd : Jordi voor Jarne, Cédric voor Toon en Maarten voor Bram. Deze set hebben wij verloren met 21 – 25 , door slechte opslag en receptie.

Vierde Set: Jarne ,Cédric , Bram , Lode, Maarten Verheij  en Jordi zijn toen gestart. Er zijn in deze set 2 wissels gebeurd : Maarten Vrolijks voor Jarne en Tim voor Lode. Deze set wonnen wij met 25 – 22. In het midden van de wedstrijd stond Mavo voor. Tegen het einde ging het gelijk op, maar tegen op het einde kregen we de overhand. Dus het bleef spannend tot de laatste minuten.

De groeten van Cédric Odekerken

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2021

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be