24-11-2012 : H04 - gew. scholieren heren A : NOLIKO Maaseik - VTO Opglabbeek

We startten de eerste set met Stijn, Lode, Maarten Vrolix, Toon, Jordi en Tim. In het begin was ons spel niet zo goed omdat we te veel foutjes maakten. Maar we raakten er uiteindelijk met vallen en opstaan. In het midden van de set werd Jordi vervangen door Michiel. We eindigden met een setstand van 25 – 19.

De tweede set speelden we weer niet zo goed. We maakten te veel opslagfoutjes waardoor de tegenstander telkens in balbezit kwam. We speelden met dezelfde groep en Jordi werd door Michiel vervangen in het midden van de set. Dankzij een goede opslag van Toon wonnen we deze set met   25 -22.

De derde set speelden we met een volledig andere opstelling van Cedric, Maarten Verheij, Jordi,Jarne,Toon en Bram. Deze set werd vlot gewonnen met redelijk mooie volleybal. We eindigden met een setstand van 25 – 10.

De vierde set speelden we met Stijn, Lode, Maarten Vrolix, Cedric, Michiel en Toon. Het spel ging beter. Michiel maakte een knappe opslagreeks waardoor we toch wel een goede voorsprong hadden. We eindigden de set met 25 – 10.

Een 4 - 0 is dan ook de eindstand tegen Opglabbeek.

Maarten.

Als toemaatje had de mama van Jarne Koolen (Marijke Vanwijck) nog een lekkere taart gebakken die Jarne heel toepasselijk heeft versierd (zie foto). Ideetje voor met Kerstmis ? (red.)

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2020

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be