24-11-2012 : D05 - Gewestelijke kadetten dames : Elvoc Elen - NOLIKO Maaseik

Afgelopen zaterdag hebben we om 13h00 onze uitwedstrijd gespeeld tegen Elvoc Elen.  Met een mandarijnenverkoop en een gezamenlijk hapje ‘s middags als opwarming  zat de sfeer meteen goed in de groep. Er werd tegen Elen een overwinning verwacht.

Van bij de start hebben we meteen het verschil gemaakt. De drie sets werden op een vlotte manier gewonnen. Maar bij momenten verliep de wedstrijd toch moeizamer dan we verwacht hadden. Elen ging vooral de eerste 2 sets goed mee, maar ze hebben ons nooit echt kunnen bedreigen.

In de eerste set stonden we al onmiddellijk voor. Na een paar goede opslagen van Elen wisten we  toch de set te winnen met  17-25.

In de tweede set stonden we alweer vanaf het begin voor. We gaven de voorsprong niet af en wonnen even vlot als de eerste set ook de tweede set

In de derde set hadden we de smaak helemaal te pakken. Na heel wat goede aanvallen wonnen we ook die gemakkelijk

Setstanden : 17-25 ; 18-25 ; 14-25.