20-10-2012 : Beker van Limburg : Jong NOLIKO 2de provinciale dames : Sparvoc Lanaken - NOLIKO Maaseik

In tegenstelling tot de laatste weken waar er telkens gestart werd  met een heel sterke eerste set, duurde het nu even voor de NOLIKO motor op gang kwam. Bij een 13 - 9 achterstand vielen er maar liefst 9 out-aanvallen te noteren. Er werd dan besloten om het over een andere boeg te gooien, met zware opslagen en enkele plaatsballen kwamen de dames stilaan in hun ritme, ze gingen erop en erover en haalden de set al bij al nog vrij gemakkelijk binnen met 19-25

In de 2e set was het eenrichtingsverkeer, Katja met 12 opslagen op een rij, sterk verdedigingswerk van Goele en Mieke heerste aan het net. Het was Veronique die met enkele knappe opslagen de set mocht binnenhalen met 14-25

Zoals dit seizoen al zo vaak het geval, volgde er dan  helaas een mindere periode. Er werd gestart met enkele receptiemissers en enkele twijfelachtige beslissingen van de scheidsrechter en ondanks een eerdere time-out stond de stand bij de eerste technische time-out maar liefst 8-0. Het sein voor Yannicka om met enkele blocks de kar weer op gang te trekken, Michele organiseerde de receptie en stukje voor stukje werd er aan de achterstand geknabbeld. De ondertussen ingekomen Lene scoorde enkele mooie middenaanvallen en de ook al ingekomen Lotte trok de stand helemaal gelijk met enkele lijnaanvallen.

Toch was het Lanaken dat nog de eerste setbal kreeg. Deze werd echter weggewerkt om dan de wedstrijd definitief te beslissen met 26-28 om zo een plaats in de kwartfinale te versieren.