13-10-2012 : D05 - gewestelijke kadetten dames : NOLIKO Maaseik - Elvoc Elen

Al is het seizoen nog in een prille fase, toch mag het al duidelijk zijn dat Molenbeersel en NOLIKO Maaseik de te kloppen ploegen zijn bij de kadetten meisjes. De meiden van Elvoc Elen kregen de moeilijke taak om de Noliko-meiden een halt toe te roepen.

De thuisploeg nam een vliegende start en grepen de bezoeksters bij de keel. De score liep al vlug op, na een ace van Eva Jaeken, naar 14/0. Met een dubbele ace van Femke Mussen en een Klapper van Lies Daumen kwam Elvoc even aan het venster kijken. Helaas voor Elvoc bleven de meiden van Noliko bij de les en domineerde de set. Dubbele ace van Ana Drageljevic brachten de laatste puntjes van de set op het scorebord 25/5.

Als leeuwinnen klauwden de meiden van Elen naar hun prooi en liepen uit naar 1/3. Een voorsprong die verdween als sneeuw voor de zon als het raderwerk van Noliko op stoom kwam 6/3 en 8/4. De meiden van Elvoc bleven voor iedere bal gaan en kwamen terug in de wedstrijd 8/8. De lengte en slagkracht van de Noliko kwamen weer bovendrijven waardoor de thuisploeg weer aan een voorsprong bouwde 14/9 en 19/11, na een killerblok van Jade Heynen die nadien met een ace de set besliste 25/14.

In de beginfase van de set konden de meiden van Elvoc nog even aanklampen 2/2. De krachten bij de bezoeksters lieten het nadien afweten, na een spervuur van klappen en killerbloks 3/6 en 6/15. Even beten de meiden uit Elen nog eens op hun tanden, waardoor men de langste rally kreeg voordat de wedstrijd beslist werd 25/10.
De Noliko meiden wonnen vlotjes waardoor ze samen met Molenbeersel, zonder puntverlies, aan de kop blijven van de rangschikking.

Danique Vdhoek

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2018

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments