10 de kienavond van NOLIKO Maaseik Jeugd een groot succes.

Op zaterdag 10 november 2017 vond de in de AgorA van de STEENGOED Arena de 10de kienavond plaats ten voordele van NOLIKO Maaseik Jeugd.

Onze spelers hebben hun uiterste best gedaan om zoveel mogelijk kaarten aan de man te brengen. En dat was duidelijk te zien in de AgorA. Er heerste een gezellige drukte, met kieners van jong tot ... . Trouwens, de winnaar van de hoofdtelefoon voor de speler met de meest verkochte kaarten is bekend, maar daarover binnenkort meer...

Het prijzenpakket van het kienen en van de tombola bevatte heel veel mooie prijzen. Hiervoor willen wij onze sponsors natuurlijk heel hartelijk bedanken. Zonder hun steun is zo een evenement echt niet mogelijk.

De deelnemers werden door onze 2de provinciale heren en door onze vrijwilligers goed verzorgd. Dit zowel met een natjes als met een droogje uit de keuken. Onze dames van de Kadetten zorgden voor een top verkoop van de tombola.

De leeftijden van winnaars waren zeer divers. Sommigen waren er bij het winnen van een prijs ook van ondersteboven. Dat is ook te zien in de fotoreeks onder volgende link : 20171110 Kienavond NOLIKO Maaseik Jeugd 

Volgens ons zeker een geslaagde avond.

Langs deze weg nog een hartelijk dank aan sponsors, vrijwilligers, spelers en natuurlijk niet te vergeten de honderden kieners !!

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2020

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments