10-11-2012 : H04 - gew. scholieren heren A : MAVO Dilsen-Stokkem - NOLIKO Maaseik

Afgelopen zaterdag zijn we gestart met onze terugwedstrijden in competitie verband. We wisten dat tegen Dilsen in onze eerste wedstrijd dit zeker niet makkelijk ging worden.

Set 1: Stijn,Tim,Bram,Toon,Maarten,Jarne :  In deze wedstrijd met veel toeschouwers ging het in deze set gelijk op,we maakten een mooie voorsprong tot 7-12 maar na wissels bij Dilsen kwamen ze terug tot 16-18, het werd erg spannend… stand 21-21 maar konden deze set niet naar ons toetrekken. Verloren met 25-22

In de tweede set speelde: Tim,Bram,Maarten,Jarne,Jordi en Cedric. Het ging weer gelijk op 5-5, waren duidelijk aan mekaar gewaagd, deden een wissel Jarne voor Lode, 18-19 werd het,we speelden met vertrouwen en iets slimmer en trokken deze set naar ons toe 21-25.

Set 3: Tim,Maarten,Bram,Cedric,Jordi en Jarne. Met veel geroep en getier kwamen we snel 10-5 achter maar we kwamen terug tot 16-15 door sterke opslagen van Bram (2 aces). Toch speelde Dilsen sterker in de laatste 10 punten en wonnen deze set  met 25-17. (In deze set was er nog een wissel van Toon voor Cé)

Set 4: Maarten,Maarten Vr,Cedric,Jarne,Tim,Jordi. Nog steeds aan mekaar gewaagd, 4-4, het bleef gelijk oplopen tot 10-10 kleine voorsprong toen van ons (3 punten) , Dilsen voerde wissels door maar dat kon hen niet helpen en (met een hoop gekibbel) toch deze set gepakt met 20-25.

Set 5 beslissende set: Tim ,Maarten Vr,Cedric,Jarne,Maarten,Bram. Iedereen was toch wel erg gespannen en deze set was de doorslaggever voor winst of verlies. Mavo trok er zich niet veel van aan, we waren op het einde van deze set na 8-5 achterstand ons ritme wat kwijt en waren een beetje van slag, daar er zich toch wel erg veel situaties voordeden met de scheidsrechter bij bepaalde punten die bij ons sterk ter discussie staan .We verloren deze set met 15-7 en de wedstrijd met 3-2.

Het was voor mij en de groep een hele ervaring, we hebben wel verloren maar kunnen hier alleen maar sterker  van worden  in de toekomst.